Sivu 1/1

120 ilmastointi ongelmaa

Lähetetty: Su Heinä 29, 2018 10:08 pm
Kirjoittaja Täpinä
Moro. Auto on 120 lc vm.-05

Ilmastointi ei toimi, ostin kompuravikaisena. Kompuran vaihoin ja täytin järjestelmän. Tekee kylmää 2 sek ja sitten ac painike alkaa vilkkumaan. Sumuvalon releen vaihoin ristiin ac releen kanssa mutta ei vaikutusta toki sumarin rele ei ollut samoilla numeroilla, vois kokeilla uudella releellä mutta motonetin releitä on kahenlaisia toiset vastuksella ja toiset diodilla varustettuja, kummanko laittais?

Toinen kysymys kun tekee self testin ilmastoinnille eli virta pois- sisäkierto+autonappi pohjaan- virta päälle niin antaa vikakoodin 23, mitähän tuo meinaa?

Re: 120 ilmastointi ongelmaa

Lähetetty: Ma Heinä 30, 2018 8:55 am
Kirjoittaja Risto113
Tuolla koodit ja ohjeita lukuun/nollaukseen:
http://www.cardiagnostics.be/-now/Self% ... -panel.htm

23 näyttää olevan jonkinlainen painekytkin, viittaisikohan "triple pressure switch" joko kolmitoimiseen kytkimeen, tai sitten se varotoimenpiteenä laukeaa kun paine on 3-kertainen??
Ei hajuakaan.
Ehjä joku muu on perehtynyt?

Re: 120 ilmastointi ongelmaa

Lähetetty: Ke Elo 01, 2018 12:07 pm
Kirjoittaja Täpinä
Aineet oli karannu niin siksi antoi paineanturi vikakoodin. Saatiin eilen järjestelmä tiiviiksi niin nyt enää yksi vaiva jäljellä.

Pitää hakea marmorilta 109e oikea rele niin voi eliminoida rele vian pois. Sumuvaloilla on erinumeroinen rele vaikka nettifoorumit meinaa että ois samanlainen. Motonetin diodilla varustettu rele ei toiminut.