Kuva Kuva

120 ilmastointi ongelmaa

Technical issues chat

Valvoja: Käyttäjä

Täpinä
Viestit: 4
Liittynyt: Su Heinä 29, 2018 9:57 pm
Paikkakunta: Oulu

120 ilmastointi ongelmaa

Viesti Kirjoittaja Täpinä »

Moro. Auto on 120 lc vm.-05

Ilmastointi ei toimi, ostin kompuravikaisena. Kompuran vaihoin ja täytin järjestelmän. Tekee kylmää 2 sek ja sitten ac painike alkaa vilkkumaan. Sumuvalon releen vaihoin ristiin ac releen kanssa mutta ei vaikutusta toki sumarin rele ei ollut samoilla numeroilla, vois kokeilla uudella releellä mutta motonetin releitä on kahenlaisia toiset vastuksella ja toiset diodilla varustettuja, kummanko laittais?

Toinen kysymys kun tekee self testin ilmastoinnille eli virta pois- sisäkierto+autonappi pohjaan- virta päälle niin antaa vikakoodin 23, mitähän tuo meinaa?
Risto113
Viestit: 63
Liittynyt: Ke Elo 10, 2016 12:10 pm
Paikkakunta: Nurmijärvi

Re: 120 ilmastointi ongelmaa

Viesti Kirjoittaja Risto113 »

Tuolla koodit ja ohjeita lukuun/nollaukseen:
http://www.cardiagnostics.be/-now/Self% ... -panel.htm

23 näyttää olevan jonkinlainen painekytkin, viittaisikohan "triple pressure switch" joko kolmitoimiseen kytkimeen, tai sitten se varotoimenpiteenä laukeaa kun paine on 3-kertainen??
Ei hajuakaan.
Ehjä joku muu on perehtynyt?
Täpinä
Viestit: 4
Liittynyt: Su Heinä 29, 2018 9:57 pm
Paikkakunta: Oulu

Re: 120 ilmastointi ongelmaa

Viesti Kirjoittaja Täpinä »

Aineet oli karannu niin siksi antoi paineanturi vikakoodin. Saatiin eilen järjestelmä tiiviiksi niin nyt enää yksi vaiva jäljellä.

Pitää hakea marmorilta 109e oikea rele niin voi eliminoida rele vian pois. Sumuvaloilla on erinumeroinen rele vaikka nettifoorumit meinaa että ois samanlainen. Motonetin diodilla varustettu rele ei toiminut.
Vastaa Viestiin