Kuva Kuva Kuva Kuva

LC150 hankinta mielessä

General chat

Valvoja: Käyttäjä

Flygare
Viestit: 1
Liittynyt: Su Elo 02, 2020 6:30 pm
Paikkakunta: Parainen

LC150 hankinta mielessä

Viesti Kirjoittaja Flygare » Su Elo 02, 2020 6:55 pm

Tervehdys foorumilaisille uudelta käyttäjältä

Olen suunnittelemassa auton vaihtoa, nykyinen Prius kun ei vetokykyä omaa ja vaimon Avensis tuntuu venyvän sentillä joka kerta kun 1600kg vene/traileripakettia siirtää ja laskee vesille (nostoa luiskalta en ole edes uskaltanut yrittää sillä). Tämä on tietysti osittain väärällä foorumilla, mutta hybridikäyttäjänä tietysti kiinnostaisi Lexuksen rx450h vetopeliksi tosin siitä en ole tuossa käytössä kuullut tai lukenut juuri mitään kokemuksia. Tarkoitus olisi kuitenkin vetää joku kerta vuodessa tuo vene mökille saakka eli n500km suuntaansa ja olen alkanut pohtimaan mahtaako siitä RX:stä olla tuohon hommaan. Eli osaisiko kukaan foorumilla rohkaista kääntymään Land Cruiser maailmaan?

Isäukkoni ajelee valkoisella HDJ80:lla, jossa taitaa olla n.1.4M km takalasiin kirjoitettuna, hylkäsivät sen vaan katastuksessa koukusta viime vuonna ja kysymättä minulta, ottivat koukun irti eli ilman tätä minulla ei olisi akuuttia autonvaihto-ongelmaa koska vene makaa vielä pihalla. Toki tuo HDJ alkaa olla tiensä päässä muutenkin eli perheeseen tarvitaan pikkuhiljaa sukupolven vaihdos.

Kun noita RX:n myyntiilmoituksia lukee niin hälyttävän usein havaitsee, että huoltokirjoissa on jopa 30-80tkm välejä öljynvaihtojen välillä. Sen verran olen vannoutuneena tojokuskina oppinut, että huollot kannattaa tehdä ja öljyn laatuun kannattaa kiinnittää huomiota, miten LC150 eli n.2009 ja tuoreemmat, onko jotain mitä pitäisi huomioida jos ja kun käy kokeilemassa. oma budjetti alkaa takkuamaan siinä 30t€ kohdilla eli kilometrit näyttävät olevan yleensä siinä 300tkm paremmalla puolella. Ja ylipäätään, ihan mitä tahansa kommenttia, en osaa oikein itse päättää tässä tilanteessa.